Politika

Gyurcsány Ferenc megszólalt: Elmondta mit gondol Magyar Péterről

Most sem rejtette véka alá a véleményét a volt miniszterelnök.


Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szerint a Magyar Péter-jelenség többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormányoldalon.

Az ellenzéki politikus szerint Magyar Péter hajlandó elfogadni a Fidesz világát, ha nem Orbán Viktor vezeti.

A 2022-es, hatpárti ellenzéki együttműködés választási veresége miatt az ellenzéki választókat akkora csalódás érte, hogy a kegyelmi botrány okozta instabilitásig nem volt politikai mozgás Magyarországon.

A Magyar Péter-„jelenség” erre az instabilitásra adott válasz – mondta Gyurcsány Ferenc a POLIP Közéleti Tábor politológushallgatói előtt Szokolyán, ahol a diákok kérdéseire válaszolt.

SZERINTE MAGYAR PÉTER A LEGKEVÉSBÉ A DK-NAK OKOZ KIHÍVÁST, SOKKAL INKÁBB A TÖBBI ELLENZÉKI PÁRTNAK.


Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter hajlandó elfogadni a Fidesz világát, ha nem Orbán Viktor vezeti. Vagyis neki csak személyi problémája van a rendszerrel, míg a DK kritikája az Orbán-rendszer iránt súlyosabb, elvibb természetű.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top