Politika

Terhelő adatokat perelt ki a DK, Orbánék most már reszketnek

Másodfokon is adatigénylési pert nyert a Demokratikus Koalíció az állami gázkereskedő ellen.


Így végre megismerhetjük azokat a Fidesz-közeli nagyvállalatokat és milliárdosokat, akik éveken át a világpiaci ár többszörösért adták el az oroszoktól vásárolt gázt a magyar embereknek.

A Fővárosi Ítélőtábla ítélete arra kötelezte az MVM gázkereskedőjét, hogy nevezze meg azokat a cégeket és kapcsolattartó személyeket, akik 2021 óta, az Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök által kötött gázalku keretében orosz gázt adtak el a magyar államnak.

Amint ezeket az adatokat megkaptuk, azonnal nyilvánosságra hozzuk.

A Demokratikus Koalíció szerint már bírósági ítélet kötelezi arra az Orbán-kormányt, hogy elárulja, kiknek a kedvéért emelték hétszeresére a gáz árát.

Orbán és Putyin piszkos gázalkujával kizárólag a fideszes milliárdosok és nagyvállalatok jártak jól, a magyarok viszont belerokkantak a gázáremelésbe. Ezért kell minél hamarabb megszabadulnunk az Orbán-kormánytól.


Ezért hoztuk létre a DK-MSZP-Párbeszéd közös listáját, amely már 26%-on áll a Závecz Researchnél. Ha Orbán június 9-én az EP-választáson elveszíti a többséget, akkor már másnap előrehozott választást fogunk követelni.

Ezért kérünk mindenkit arra, hogy szavazzon a legerősebb ellenzéki listára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájára!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top