Politika

Hadházy Ákos megint hatalmas botrányt robbantott – Beleremegett a Karmelita

A független parlamenti képvsielő megint olyan dologra derített fényt, amire azt mondhatnánk, hogy filmekben van ilyen, de sajnos Magyarországon ezek a mindennapok.


44 ÉVES (!) HASZNÁLT SÍNEKET ÉS HASZNÁLT BETON TALPFÁKAT (betonalj) építenek A KELEBIAI KÍNAI SZUPERVASÚTBA.

Néhány vasútbarát egy év után újra megnézte, hogy hogyan áll a hazaárulással egyenlő kínai selyemvasút építése. Van némi haladás, de egyetértek velük, hogy jövőre nem járnak ott vonatok, az biztos.

Azt viszont már el sem akartam hinni, hogy a már legalább félig kész Kelebia állomáson HASZNÁLT SÍNEKET ÉS TALPFÁKAT építettek be.


Ezért gyorsan odamentem tegnap, hogy ha tényleg így van, azt Orbán szóvá tehesse a nála vendégeskedő FÉNYES VEZETŐNEK ( kínai diktátornak).

Nos, a hír igaz. A két fővágányon új sínek és talpfák vannak, de a kitérőkön ott virít a DIÓSGYŐR felirat és a dátum: 1980 , 1983 és 1984 volt a gyártási év…

Végülis: kommunista állam építi, így kompatibilis a kommunista államban gyártott sín…
Ahogy a videóban is elhangzik (a kommentek között lesz a link, érdemes megnézni), önmagában nem ördögtől való kitérőbe használt , kisebb teherbírású síneket tenni. Na de egy 850 milliárdos beruházásnál??

Ajol a kilométerenkénti ár nagyobb, mint a német, 300 km/h sebességgel száguldó ICE szuperexpressz pálya építése???

És vajon nem az történt-e, hogy a Lázár által hirtelen elrendelt hegyeshalmi felújításba tették az ide szánt síneket? Vagy egyszerűen ellopta Lőrinc? (Ha így van, valaki szóljon tényleg Hszi Csin-pingnek…)


A legérdekesebb ugye azt lenne tudni, hogy A SZERZŐDÉSBEN MI VAN erről? De az ugye titkos – írja közösségi oldalán a politikus.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top