Politika

Magyar Pèter nagy bejelentést tett

A közmédia még pénteken jelentette be, hogy megkezdte egy nyilvános, EP-választási vita megszervezését.


A bejelentés előtt Magyar Péter azt ígérte: tüntetést szervez a MTVA székháza elé, amennyiben a közmédia nem szervez vitát vagy nem olvassák be a követeléseiket.

A közmédia elkezdte egy választási vita megszervezését, amire Magyar Péter, a Tisza Párt vezéralakja Facebook-posztjában reagált – írta meg a 444.

Örömét fejezte ki Magyar Péter, hogy 18 év után sikerült elérniük, hogy a Fidesz listavezetője újra vitába szálljon.

Arról is írt a politikus, hogy kimondottan örül annak a hírnek is, hogy ő és pártja pár nap alatt elérte azt, amit „őfelsége ellenzékének több, mint egy évtizede nem sikerült”, azaz a vitaműsor kikényszerítését a köztévében.


“Megkaptam a közmédia tájékoztató levelét, hogy lesz vita”

– írta posztjában Magyar, aki rögtön hozzátette, számtalan dolgot hiányol a vitával kapcsolatban.

Például az sem derült ki, hogy “mikor, milyen idősávban és hol lesz a vita” vagy “élő, egyenes adásban közvetítik-e a vitát”, de még az sem derült ki, hogy “kik vesznek részt a vitán.”

Hozzátette: ameddig a felsorolt kérdéseket nem tisztázza az MTVA, addig nem tud visszajelezni a részvétellel kapcsolatban.

Magyar Péter ugyanakkor jelezte:

“a TISZA Párt nem fogadja el, ha nem élőben, vagy nem főműsoridőben kerül sor a vitára. Ahogy az sem elfogadható, ha egyszerre akarják leültetni mind a 11 listát állító pár listavezetőjét, hiszen úgy semmilyen érdemi vita nem folytatható és nem is tükrözné a pártok támogatottságának mértékét.”

A közmédia pénteki bejelentése óta Donáth Anna, Dobrev Klára, Róna Péter és Vona Gábor is jelezte, hogy ott lesz a vitán.


Szombat délután Deutsch Tamás, a Fidesz listavezetője is csatlakozott a vitához.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top