Politika

Tényleg megvan Tóth Gabi utódja: Itt van Krausz Gábor mindent letaroló fotója

Tóth Gabi már nem jár állandóan Krausz Gábor fejében.


Tavaly nyáron számoltunk be Tóth Gabi és akkori férje, Krausz Gábor házassági kálváriájáról. Augusztusban futott végképp zátonyra a házaspár kapcsolata, amelyet követően Krausz nyilvánosan bejelentette, véget ért a kapcsolatuk.

Krausz akkor sejtelmesen annyit árult el, kellemetlen „fricskákat” tartogat az élet. Azonnal megindult a találgatás, hogy vajon mire gondolt a sztárséf. Rövid idő után kiderült, a Fricska táncegyüttes egyik tagjáról van szó. A Nyugati Fény elsőként derítette ki, hogy az illető Papp Máté Bence. A szerelmesek több hónappal a feltételezések elterjedése után, a TV2 tehetségkutató műsorában vállalták fel a kapcsolatukat.

Krausz Gábor kevésbé hivalkodó módját választotta a partnerkeresésnek. Apró jelzésekből lehetett következtetni rá, hogy a Dancing with the Stars című showműsorban összemelegedett táncpartnerével, Mikes Annával.

A páros időt adott egymás megismerésére, azonban már hivatalosan is egy párt alkotnak. Kapcsolatuk felvállalásáról tanúskodik az a kép, amelyet Krausz kedden tett közzé az Instagram-oldalán.

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krausz Gábor (@gabor.krausz)


(Krausz Gábor/Instagram) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top