Politika

Végveszélyben az Orbán-klán? Az eddigi legdurvább fenyegetést vetette be a Fidesz kulcsembere a kampányban

Ezt már nem lehet tovább fokozni. A Fidesz nagyon tart a júniusi választásoktól.


Nagy lehet a pánik a Fidesz berkeiben

A második világháború óta nem volt akkora veszélyben Európa, mint ma,

és soha nem volt akkora tétje európai parlamenti választásnak, mint most június 9-én lesz – pánikoltatta közönségét a Fidesz európai parlamenti képviselője, a párt alelnöke kedden Mohácson.

Gál Kinga a kormánypárt országjáró fórumának mohácsi állomásán, a rendezvényt megelőzően újságírók előtt úgy vélekedett: jelenleg olyan „háborús pszichózisban szenvednek a nyugat-európaiak„, a brüsszeli döntéshozók, amilyenben nem volt részük a második világháború óta.
Arról magyarázott: a szomszédunkban zajló háború miatt egyre hangosabbá váló háborúpárti politikusok (?!), és

a döntéshozók a „háborús konfliktusba navigálják” a kontinenst és az Európai Uniót,

ezzel pedig egyre nő szerinte egy világháború, egy atomháború veszélye.


Magyarország már többször megtapasztalta, hogy a háború csak pusztítást hoz, ezért „az európai parlamenti választás nem csupán annak a kérdése, hogy melyik frakció lesz nagyobb, (…) hanem arról szól, hogy

a háborúpártiak (sic!) lesznek-e többségben,

vagy azok, akik a békét és fegyverszünetet szeretnének” – hangoztatta a fals fideszes szlogent.

Gál Kinga úgy vélekedett: a magyar választók túlnyomó többsége békepárti, s az is egyértelműen látszik szerinte, hogy „azok, akik Magyarország békéjéért és biztonságáért kiálltak Brüsszelben, azok a Fidesz és a KDNP képviselői voltak” – hívta fel a figyelmet.

Fals indokokkal próbálja lázba hozni a választás előtt a Fidesz-szavazókat az EP-képviselő

A politikus szerint Magyarország kimaradhat a háborúból, ha a magyar emberek bizalmat szavaznak a Fidesz-KDNP képviselőinek. Azzal ámította a szavazóit, hogy akik az európai döntéshozásban is megerősítik az Orbán-kormány és a Fidesz-KDNP álláspontját, azok a mielőbbi fegyverszünetet, béketárgyalásokat és békét támogatják.

Gál Kinga szerint a politikai baloldalon összetartanak a felek, s mind „háborúpártiak lesznek, hívják őket Gyurcsánynak, Márki-Zaynak vagy Magyar Péternek„. Állítása szerint a Fidesz-KDNP képviselői ezzel szemben a béke oldalán állnak és nemzeti érdekeket képviselnek. Az orbánista politikust az a tény nem zavarta meg a tisztánlátásban, hogy a felsorolt három személyből kettő jobboldali irányultságú.


A politikus szerint megfigyelhető, hogy egyes tagállamokban erősödnek a magyar kormányerőkhöz hasonlóan gondolkodó „szuverenista, konzervatív jobboldali pártok„. Ez szerinte azt mutatja: nagy az elégedetlenség mindazzal szemben, ami az Európai Unió szintjén történik.

Nagyon komolyan tarthat a bukástól a Fidesz

Ahhoz, hogy ez „a konzervatív jobboldal elég erős legyen, együtt tudjon működni, (…) át tudja fordítani a tendenciákat„, ahhoz a szavazókra van szükség. Ugyanis – hangoztatta – Magyarország érdeke, hogy erős konzervatív, jobboldali frakciók legyenek az Európai Parlamentben, amelyekkel szorosan együttműködhetnek a magyar kormánypártok.

Kijelentette: amikor a szuverenitás védelméről, „a béke melletti kiállásról, a migráció megakadályozásáról és a genderlobbi elleni küzdelemről” (sic!) van szó, az emberek számíthatnak a Fidesz-KDNP képviselőire.


Persze, csak akkor, ha a szuverenitáson a kínai érdekek kiszolgálását,

a béke melletti kiálláson a háborús uszítás folytatását,

a bevándorlás megakadályozásán az ázsiai vendégmunkások betelepítését, a genderlobbi elleni küzdelmen pedig a melegellenes politika érvényesülését értjük.

(MTI korrigálva/Nyugati Fény) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top