Politika

Akkora bajba keveredett Kocsis Máté, amiből Orbán sem fogja tudni kimosni

Pestibulvar.hu

Pikó András, Józsefváros ellenzéki polgármestere hétfőn nyilvánosságra hozott két emailt, amelyet a kerületi lap főszerkesztője küldött a Fidesz frakcióvezetőjének és a volt polgármesternek. Nyerges Zoltán, a főszerkesztő a levelekben észrevételeket kért Kocsiséktól a lap tervezett augusztusi és szeptemberi számával kapcsolatban.




 

Pikó szerint ezt úgy kell érteni, hogy Nyerges

JÓVÁHAGYÁST KÉRT A FIDESZES POLITIKUSOKTÓL, HOGY MI JELENHET ÉS NEM JELENHET MEG A LAPBAN.

 

Pikó szerint ami különösen súlyossá teszi az ügyet, hogy a leveleket nem csak Kocsisnak és Sára Botond volt polgármesternek küldte el, hanem Rimán Edina jegyzőnek is,

AKI AKKOR MÁR A HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG VEZETŐJE IS VOLT,

és mint olyannak, a feladata az lett volna, hogy őrködjön a választási folyamat pártatlansága és kiegyensúlyozottsága felett.

 

Ezek után minimum kétséges, hogy megtette-e. Az ellenzéki polgármester szerint Rimán becsatolása az emailbe már nemcsak etikátlan, de egyenesen büntetőjogi felelősség kérdését is felveti az ügyben. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy az ügy nemcsak nyilvánvalóan törvénysértő, de arra is rámutat, pontosan hogy működik a NER: hogy mossák egymás kezeit az alap esetben egymás ellenőrzésére hivatott hatalmi ágak képviselői, és hogy üresítik ki ezáltal a már csak díszleteiben létező magyar demokráciát és jogállamot.




 

Ha bárkinek kétségei lennének afelől, vajon diktatúrában él-e, elég csak erre az egy ügyre gondolnia, és egyből láthatja, ma a jogállam gyakorlatilag nem létezik, 2019-re teljesen felzabálták azt az olyan velejéig korrupt politikai hiénák, mint Kocsis, vagy főnöke, Orbán.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top