Politika

Egykori komoly szövetségese ment neki Lázárnak a kijelentése miatt!

Pestibulvar.hu

Sokakban felháborodást keltett Lázár János keddi interjúja, melyben a fideszes politikus új szintre emelte a Brüsszel-ellenességet.

 






Lázár a Rádió 7-nek nyilatkozva kijelentette:

“A KELETI VAKCINÁK EDDIG 600 EZER MAGYARNAK MENTETTÉK MEG AZ ÉLETÉT, A NYUGATI VAKCINÁK MIATT PEDIG 20 EZER MAGYAR VESZTETTE ÉLETÉT”.

 

Az interjút követően az üggyel kapcsolatban megszólalt Navracsics Tibor, volt uniós biztos, aki egyszerűen nem tudja értelmezni fideszes kollégája kijelentését.

 

A kormánybiztos a 168 óra portálján hallható Kelj fel Jancsi című műsorban arról beszélt:

ROSSZINDULATÚ LÁZÁR JÁNOSNAK AZ A MONDATA, HOGY A NYUGATI VAKCINÁK HIÁNYA MIATT 20 EZER MAGYAR EMBER VESZTETTE ÉLETÉT

– közölte az atv.hu.

 






Navracsics ráadásul azt is bevallotta, hogy a keleti vakcinák sem érkeznek meg időben, azok is késlekednek, így nem tudni, hogy azoknak a késése miatt hányan vesztették életüket. Kijelentette továbbá, hogy szerinte azt pontosan lehet tudni, hány ember életét mentették meg a nyugati oltóanyagok, köztük például az ő szüleiét is, akik szintén nyugatról származó vakcinát kaptak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top