Politika

A Fidesz közleményt adott ki miszerint a baloldal hatalmon csak sanyargatta a nyugdíjasokat

fuggetlennemzet.hu

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása Dobrev Klára nyilatkozatára

Gyurcsányné beszél a nyugdíjasok védelméről, de amikor lehetőségük lett volna tenni az idősekért, akkor inkább magukra hagyták őket. A baloldal megmutatta, amikor hatalmon volt, hogy csak sanyargatni tudja a nyugdíjasokat. A válságos időkben elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, háromszorosára emelték a gáz árát, duplájára az áram árát és az élelmiszerek áfáját, nyugdíjadót akartak bevezetni, sőt az egészségügyet is fizetőssé akarták tenni az időseknek.


A Fidesz-KDNP ezzel szemben továbbra is igyekszik kiszámítható és biztonságos életet biztosítani az időseknek. Az elmúlt években csökkentettük a rezsit, valamint folytatódik a baloldal által elvett 13. havi nyugdíj visszaépítése, ami 2,5 millió embert érint Magyarországon. Emellett bízunk abban, hogy jövőre is tudunk nyugdíjprémiumot fizetni, mert a gazdaság növekedése lehetővé teszi. A kormánypártok, mint ahogy eddig, jövőre is megbecsülik a nyugdíjasokat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top