Belföld

Videó készült az kegyetlen balotaszállási nőről, aki a kocsija mögé kötötte és addig vonszolta a kutyáját az úton, amíg az bele nem pusztult

168ora.hu

Lakossági bejelentés érkezett 2019. augusztus 5-én reggel a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy nő kocsihoz kötve egy nagytestű kutyát húz az úton.




 

A nyomozás során kiderült, hogy az 5413-as számú úton az asszony saját kutyáját kötötte egy bálamadzaggal a kocsija hátsó lökhárítójához, majd elindult a járművel. Először az állat még szaladt a kocsi után, de nem sokkal később már nem bírta tartani a sebességet és elesett. A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten. Az egyenruhások helyszínre érkezésekor a kutya már elpusztult.

 

A rendőrök előállították a 68 éves balotaszállási nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – írta a police.hu.




 

Az esetről felkavaró videó is készült – csak erős idegzetűek nézzék meg –, amelyet a 444 mutatott be először. A felvételt egy autós rögzítette, aki a vonszolás közben megállította és kérdőre vonta a lelketlen nőt. A videóból kiderül, hogy a nő egyáltalán nem sajnálja az akkor már (még) félholt kutyát, amely a kocsi mögött fekszik véres lábbal, borzasztó állapotban. Az eb ugyanis elszökött, ezért szerinte megérdemelte a büntetést.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top