Külföld

Brutálisan meggyilkoltak egy 5 éves kislányt Nagybányán

Fotó: Antena1

Maszol írja, hogy hétfő este holtan találtak egy aznap délben eltűnt 5 éves kislányt a romániai Nagybányán. A rendőrség nagy erőkkel keresni kezdte a tettest, gyanúsítottak már vannak.

 

A kislány ebéd után még egy nagybányai gyár környékén játszott, majd eltűnt. Többen a keresésére indultak, és éjfél előtt 40 perccel rábukkantak a holttestére az eltűnése helyszínének közelében. A szakértők szerint a kislányt megerőszakolta, megkínozta, majd megölte az eddig azonosítatlan tettes.

 

Fotó: Antena1

 


A gyermek fejére mért ütés okozta a halált. A helyszínelők a gyilkosság helyszínéről vér- és DNS-mintákat vettek, kutyákat is bevetettek. A nyomozáshoz közel álló források szerint a gyanúsítottak köre 23 személyből áll, mindannyian kiskorúak molesztálásért elítélt, majd szabadult személyek. Az első számú gyanúsított egy olyan férfi, akit többször is láttak a környéken, amint cukorkával kínálgatta a játszadozó gyerekeket.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top