Külföld

Egy amerikai nő 65 ezer üzenettel zaklatott egy férfit az első randi után

24.hu

Ön hisz a szerelemben első látásra? Egy arizonai nő igen, ugyanis 65 ezer SMS-t küldött az első randi után a lelki társának hitt férfinek. A rendőrség kénytelen volt letartóztatni, írja a Usatoday.com.






 

A 31 éves Jacqueline Ades egy randioldalnak hála találkozott élete párjával még tavaly nyáron. Azonban a férfi annyira nem volt oda érte, a nőt ez viszont szemlátomás nem zavarta, napi nagyjából 500 üzenetet írt  neki (és még a lakásához és a munkahelyére is elutazott, a kocsijában egy nagy késsel). Amikor a bíróságon megkérdezte, hogy nem jutott-e eszébe, hogy ez zaklatás, csak annyit mondott:

A szerelem nem tökéletes.

 

A nő ráadásul nem olyan üzeneteket írt, hogy “Mizu, szívem?”, hanem olyanokat, hogy legszívesebben megfürödne a kettőjük vérében, ő az új Hitler és hasonlóak. Jelenleg megfélemlítéssel és zaklatással vádolják.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top