Külföld

Szia, nagyi, rendeltem egy lovat az interneten

Fotó: RSPCA

Egy Stoke-on-Trent-i nagymama kis híján stroke-ot kapott, amikor meglátta, hogy egy ló van a hátsó kertjében. Akkor még nem tudta, hogy a 13 éves unokája rendelte az állatot az interneten.

 

A kislány látott egy hirdetést, ahol azt írták, hogy gazdát keresnek a lónak, és ha nem találnak, el fogják altatni. Megesett rajta a szíve, így megadta a nagymamája címét, ahová ki is szállították.






 

Az állatjóléti szervezet elmondta, hogy a Mr. Melvin Andrewsnak nevezett ló alultáplált volt és atkák lepik. Charlotte Melvin, a szervezet munkatársa szerint a lovat egy férfi szállította le a Ford Green Roadra, minden további utasítás nélkül. Az állatot nem gondozták megfelelően, mielőtt magára hagyták, és a korábbi tulajdonosát sem találták.

 

Mr. Melvin Andrews a nagyi hátsó kertjében.
Fotó: RSPCA

 

Az állat egy jótékonysági szervezethez, a World Horse Welfare-hez került. A ló korábbi gazdáját még keresik.

(BBC News | index)




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top