Politika

Valami történt Simicskával – ezért nem dobta le az atombombát?

Pestibulvar.hu

A választások előtt mindenki arra a bizonyos Simicska-atombombára várt, amit már több alkalommal is belengettek, ám a felrobbantására sosem került sor. Helyette a választások után derült ki, hogy Simicska cége elég nagyot kaszált egy állami szerződésen.


 

Az állami monopólium oldalán feltüntetett adatsor szerint január 1-jén a Simicska Lajos érdekeltségében lévő Hung-Ister Zrt.-vel, s még ugyanaznap a kormány egyik kedvenc PR-ügynökségével, a korábbi fidelitasos Kuna Tibor Trinity Communications Kft.-jével is új megállapodás lépett érvénybe.

 

Előbbi cég esetében valamivel több, mint 2,3 milliárd forintos keretösszegű megállapodásról van szó, míg utóbbinál 5,5 milliárd forint – szintén keretösszeg – került a szerződésbe – írja a Zoom.hu.

A portál megjegyzi, hogy április elején még nyomát sem találták a megállapodásoknak – tehát a választások előtt senki nem tudhatott róluk. (Ez azért is furcsa, mert így kicsúsztak a hatvannapos határidőből is.)


2,3 milliárd forintos keretösszegért elképzelhető, hogy Simicska helyében mi sem robbantottunk volna semmilyen atombombát, függetlenül a személyes konfliktusainktól.

Egy a tábor, egy a zászló, egy a közpénz…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top