Politika

Márki-Zay fideszes ellenlábasa a Magyar Időknek: a polgármester magára hagyta a várost

hvg.hu

Veszélybe került a hódmezővásárhelyi önkormányzat működése amiatt, hogy Márki-Zay Péter polgármester nem a településsel, hanem országos politikai kérdésekkel foglalkozik – jelentette ki Hegedűs Zoltán fideszes önkormányzati képviselő, aki úgy tudja, a bizonytalan politikai helyzet miatt egy komoly befektető elhagyhatja Hódmezővásárhelyt, amivel százötven új munkahelyet veszítenének el.






 

„Márki-Zay Péter két és fél hónappal ezelőtti polgármesterré választása óta lényegében nem tett mást, mint hol kormány-, hol ellenzékváltóként jelent meg az országos politikában, tüntetéseken szónokolt és a sajtóban tetszelgett ahelyett, hogy a városával foglalkozott volna” – közölte a lappal Hegedűs Zoltán önkormányzati képviselő, volt alpolgármester.

 

A politikus szerint Márki-Zay Péter három dolgot tett helyben: elsőként halálgyárnak nevezte a városi kórházat, amivel elmérgesítette az önkormányzat és az intézmény eddig példás kapcsolatát. Ezt követően nekiment több jól ismert és megbecsült hódmezővásárhelyi vállalkozásnak, meghurcolta őket a sajtóban, ami azt eredményezte, hogy az összes vállalkozásnak megrendült a bizalma a városban. A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a polgármester miatt az egyik befektető, aki már területet is szerzett helyben, és milliárdos vállalkozást tervezett, a hírek szerint elhagyja Hódmezővásárhelyt. Hegedűs Zoltán szerint Márki-Zay harmadik látványos lépése a polgármesteri hivatal munkaközösségének szétverése volt.






A fideszes politikus szerint a város működőképessége is veszélybe került: sokfelé térdig ér a fű, még mindig kint vannak a köztereken a karácsonyi díszfények, egyre rosszabb képet fest a település, és ezért sokat panaszkodnak az emberek. Márki-Zay Péter mindezt most a helyi Fidesz nyakába akarja varrni, és azon sír minden egyes sajtószereplésében, hogy a Fidesz el akarja lehetetleníteni – mondta Hegedűs Zoltán.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top