Politika

Felszólal Orbán és esküt tesznek miniszterei

hvg.hu

Amikor a miniszterelnök a negyedik esküjét is letette, első felszólalásában arról beszélt, ő 2030-ig tervez.

 

Pénteken, május 18-án újra ülésezik a Parlament, ugyanis esküt tesznek miniszterei, akiknek most zajlik a meghallgatásuk. Például Kásler Miklós meghallgatásáról ittPalkovics Lászlóéról itt olvashat, Nagy Istvánét se hagyja ki, ő azt mondta, a hevesi sertéspestist egy menekült eldobott szendvicse okozta.






 

A Parlament honlapjára feltöltött menetrend szerint a pénteki ülés 10:30-kor kezdődik, először is esküt tesz egy új képviselő, ugyanis a Jobbikból Janiczak Dávid Ózd polgármestere marad, helyét Potocskáné Kőrösi Anita foglalja el, majd ismertetik Áder János köztársasági elnök átiratát a miniszterek kinevezéséről.

 

Ezt követően szólal fel Orbán, bemutatja minisztereit, akik esküt tesznek. Ezt követi a Himnusz, az ellenzék, ha benn lesz, most is csak asszisztál majd az egészhez, felszólalni nem lesz lehetőségük.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top