Politika

Elsöprő támogatás: a Fidesz józsefvárosi polgármesterjelöltje pár óra alatt a szükséges aláírások HÉTSZERESÉT szedte össze

hvg.hu

Sára Botond, a Fidesz józsefvárosi polgármesterjelöltje kedden a Facebook-oldalán egy videóval jelentette be, hogy:

„Pünkösdre való tekintettel ma délelőtt kezdtük el a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlások összegyűjtését. Néhány óra alatt több mint kétezren támogattak aláírásukkal, ami a hivatalos előírás csaknem hétszerese.”

Ilyen szintű túlteljesítést legalább 30 éve nem látott az ország, még akkor sem, ha a Fidesz-KDNP a parlamenti választási kampányban már az aláírásgyűjtés első napján mindenhol megszerezte a szükséges aláírásokat. (Ráadásul a közzétett felvételeiken sehol sem a hivatalos ajánlóíveket íratták alá a rajongóikkal, hanem a Kubatov-listát bővítették.)

Sára Botond fő kihívója egyébként a független Győri Péter, a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője, aki mögé az összes ellenzéki párt beállt.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top