Politika

Tanulmányútra hívta Orbánt egy belga város, ahol 130 nemzetiség él együtt, mégis gazdag, kedves és biztonságos

Fotó: Forrás: Wikipédia

Látogatásra hívta Orbán Viktort egy belga kisváros polgármestere, ahol több muszlim él, mint Szlovákiában és Magyarországon együttvéve – írja az EUObserver nyomán Zoom.






 

Bart Somers, a Brüsszeltől északra fekvő Mechelen első embere a lapnak nyilatkozva azt mondta, hogy a 90 ezres városban 20 ezer muszlim él,

de ez az égvilágon semmi problémát nem okoz, a lakosok tökéletesen kijönnek egymással.

 

Bart Somers, Mechelenből
Fotó: Forrás: Wikipédia

 

 

„Egy gazdag, biztonságos és kedves kisváros a miénk. Úgyhogy Orbán Viktornak azt üzenem, jöjjön el egyszer hozzánk és nézze meg, hogy együtt élni is lehetséges” – mondta.

 

A flamand politikus 2016-ban megkapta a világ legjobb polgármesterének járó díjat (World Mayor Prize) a menekültek integrációjáért végzett munkája elismeréséül.

 






A flamand városban 130 különböző nemzetiség él, minden második gyermeknek külföldi ősei vannak. Mechelen húsz éve a gyermekszegénység, bűnözés és munkanélküliség terén az egyik legrosszabb helyen szerepelt a belga városok között.

Mára a helyzet teljesen megváltozott, és a legjobb mutatókkal rendelkezik.

 

A polgármester Orbán Viktorról és a hozzá hasonlókról azt tartja, hogy elutasítják a változást, és kiforgatják az értékeket, hogy falakat építsenek a társadalomban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top