Sport

Andy Vajna lapja most már arról ír, hogy Leekenst lapátra teszi az MLSZ

hvg.hu

A Bors korábban is cikkezett már a magyar szövetségi kapitány esetleges menesztéséről, most azonban kész tényként írják: Leekens megy.






 

Néhány nappal ezelőtt a tűzhöz és így a kormányközeli információkhoz igen közel ülő Nemzeti Sport, majd a szintén ezekben a körökben mozgó Bors is Georges Leekens esetleges távozásáról kezdett cikkezni, megjegyezve: a magyar válogatott kapitány eddig nem igazán mutatott fel semmi érdemlegeset, buktákat viszont annál inkább.

 

Bors hétfőn újból elővette a témát, itt viszont már nem finomkodtak, tényként közölve írták: Leekenst lapátra teszik (így, ezzel a címmel), miután, mint írták, már nemcsak a drukkerek kritizálják a négyből három vereséget produkáló fociválogatott kapitányát, hanem a szövetségben is.






 

Az Andy Vajna kaszinó- és tévéember tulajdonában álló lap azt írja: az MLSZ-ben már eldöntötték, hogy az eddigiek alapján túlzottan veszélyes lenne az őszi tétmeccseknek vele nekivágni, ezért váltásra van szükség. Az írásban megjegyzik, a problémát azért is kell mielőbb rendezni, mert “két év múlva Budapest is házigazdája lesz az Eb-nek, addigra ütőképes csapatot kellene építeni”.

 

Azt nem írják, hogy szerintük ki válthatja a kispadon a belgát, de korábbi hírek alapján két név esélyes a posztra: az egykor a Honvédot irányító olasz szakember, Marco Rossi, utóbbi szívesen vállalná is, illetve a lengyel Wisla Kraków kispadjáról felálló spanyol Joan Carrillo.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top