Politika

Orbán bevándorlásellenes pártformációt hozna létre a jövő évi EP-választásra

hvg.hu

A magyar miniszterelnök a Helmut Kohl egykori német kancellár halálának rendezett tanácskozáson beszélt erről.

 

A migráció és Soros mellett Marxot nevezte ki új ellenségnek Orbán Viktor azon a néhány nappal ezelőtti konferencián, amelyen a jelek szerint egy ötlettel is előrukkolt a magyar kormányfő, ez azonban már kimaradt az MTItudósításából.






 

Az euobserver azonban megírta, miről volt szó. Mint kiderült, Orbán belengetette például azt is, hogy a jövő évi EP-választásokra egy bevándorlásellenes pártcsaládot kellene alapítaniuk a közép-európai pártoknak, amely formációnak szerinte kétségtelenül nagy sikere lenne a 2019-es megmérettetésen.

 

A kormányfő később azonban visszakozott a tudósítás szerint, majd az Európai Néppárt megújításáról kezdett beszélni, megemlítve azt, hogy segítenének nekik visszatalálni kereszténydemokrata gyökereikhez. A tudósításból kiolvasható az is, hogy Orbán érezhetően nincs megelégedve a Néppárt által képviselt irányvonallal.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top