Belföld

Lezárták a nyomozást, Győzike mégsem sikkasztott

hvg.hu

Az előadóművész a NAV legfrissebb döntése szerint adót sem csalt.






 

Költségvetési csalás és sikkasztás miatt indított nyomozást Gáspár Győző ellen a NAV, amely miatt házkutatást is tartottak az előadóművész vidéki otthonában tavaly húsvétkor.

 

A csütörtöki Blikk most arról ír az adóhatóság legfrissebb, nekik küldött közleménye nyomán, hogy pont került a négy éve húzódó ügy végére: a NAV szerint az énekes mégsem sikkasztotta el édesapja pénzét és adót sem csalt.

 

Gáspár Győzőt korábban azzal gyanúsították, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, majd nem adózott utána. A lap szerint most kiderült: a vádak nem állták meg a helyüket, így az időközben sikkasztás miatt indult büntetőeljárást is meg kell szüntetni.

 






“Most mindenki megtudja, hogy nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat” – mondta a Blikknek Győzike, aki úgy fogalmazott: egyelőre nem is meri elhinni, hogy ilyen döntés született az ügyében. “Annyi bántás, támadás ért minket, hogy már nem is látom a fényt az alagút végén” – tette hozzá.

 

Az énekes ügyvédje azt mondta, tavaly a Kúria új eljárásra utasította az első fokon eljáró adóhatóságot, ezen új eljárás eredménye érkezett meg pár napja. A döntés a képviseletnek adott igazat abban, hogy ügyfelének nem volt olyan 50 milliós bevétele, ami a sajátja lett volna, és ami után így adót kellett volna fizetnie. Az ügyvéd szerint ez egyben azt is jelenti, hogy záros határidőn belül Gáspár mindent visszakaphat, amit korábban lefoglaltak tőle.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top