Belföld

Ezrek osztják a fotót a Facebookon, hogy milyen rossz az út Vecsés és Bugyi között

hvg.hu

Hétfőn került fel a Facebookra az a felvétel, ami a Ferihegyre vezető egyik forgalmas mellékúton készült.






 

Alig másfél nap leforgása alatt már több mint 10 ezren osztották meg azt a facebookos bejegyzést, amely igen komoly úthibákra hívja fel a figyelmet. A poszt szerint az alábbi fotó valahol Vecsés és Bugyi között készült, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre vezető egyik forgalmas mellékúton. A felvétel készítője szerint mintegy 5-6 kilométer hosszúságban kell ilyen minőségű aszfalton autózni az arra járóknak, ami valószínűleg finoman szólva sem tesz jót a kocsiknak.






A bejegyzéshez érkező kommentek közül sokan megjegyezték, a kép készítője valójában nem áll a kátyúban, “csak” beletérdelt. Meglátásunk szerint viszont ettől cseppet sem lesz jobb a helyzet, hiszen egy olyan kátyú, amibe így bele lehet térdelni, szintén komoly károkat tud okozni az autóban. A kép készítője szerint ráadásul a fotó külterületen készült, vagyis itt a megengedett legnagyobb sebesség biztosan több mint 50 km/h-ra.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top