Politika

Orbán lehazugozta a képviselőt – nagyon nem kellett volna

Fotó: Földi Imre / MTI

Varga Mihály pénzügyminiszter érdekes kijelentést tett. Szerinte javaslatként szerepel, hogy a jövőben egyes miniszterek fizetése akár az 5 millió forintot is elérheti. Orbán Viktor ugyan a Parlamentben cáfolta, hogy készülne ilyen jogszabály, de a benyújtott törvényjavaslat mégis a miniszterelnök kezébe adná a döntést – írja az atv.hu.






„A HAVI ÖTMILLIÓS MINISZTERI FIZETÉS HAZUGSÁG, ILYENRŐL NINCSEN SZÓ, ILYEN DÖNTÉS EDDIG SEM SZÜLETETT, ÉS NEM TUDOK RÓLA, HOGY A PARLAMENT ILYEN DÖNTÉSRE KÉSZÜLNE.”

 

A fenti mondatot Orbán Viktor Harangozó Tamás szocialista képviselőnek szegezte. Szerinte tehát Harangozó hazug, amikor ilyeneket állít. Legalábbis ezt gondolja a kormányfő a Tisztel Ház falain belül.

 

Mi a helyzet azon kívül?

A miniszterelnök az atv.hu-nak úgy fogalmazott: ha odakerülünk, megfontolom. A szocialista Harangozó Tamás a Startban is reagált a kormányfővel folytatott szópárbajára.

„TEHÁT 5 PERCCEL ELŐTTE PONTOSAN TUDTA, HOGY HAZUDIK, AMIKOR NEKEM AZT MONDTA, HOGY NINCS ILYEN TÖRVÉNY A PARLAMENTBEN,

 






és nem is tudja, hogy miről beszélek, miközben pontosan tudja, a törvény értelmében egyébként a miniszterelnök dönti majd el, hogy melyik miniszterének mennyi fizetést fog adni, a limit lesz vezérigazgatói fizetés.”- összegezte Harangozó.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top