Politika

Hazudott Orbán és elmarad a beígért nagy esemény?

MTI-fotó: Kovács Tamás

Orbán Viktor miniszterelnök évek óta nem ad interjút, és nem válaszol az ellenzéki médiumok kérdéseire. Ha nyilatkozik, akkor azt általában a közrádióban teszi, ahol számára kellemetlen, kényes kérdéseket nem tesznek fel neki, csak azokat, amiket előre leegyeztetnek.


 

A kormányfő júliusban a parlament folyosóján egy újságíró kérdését azzal hárította el, hogy majd év végén tart egy nagy sajtótájékoztatót, ahol válaszol minden kérdésre.
Tehát év közben a felmerülő kérdéseket nem lehet neki feltenni, mindenre az év végén megrendezésre kerülő sajtóeseményen fog válaszolni, mivel szerinte minden más országban ez így működik.

 

Az RTL Klub Híradója szerette volna megtudni, hogy mikor lesz a decemberre beígért esemény, ahol végre kérdezhetnek a miniszterelnöktől (az RTL Klubnak utoljára 2011-ben nyilatkozott Orbán Viktor), de Orbán sajtófőnöke nem adott rá választ. Így továbbra se tudni, hogy tényleg lesz ilyen sajtótájékoztató, vagy hazudott a miniszterelnök az újságírónak júliusban.

 

 


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top