Politika

A tüntetők feljelentésére buzdít a Ripost, a Fidesz bulvárlapja címlapon mutogatja a demonstrálók fotóit

index.hu | 168 Óra

hajléktalanok elleni uszítás után újabb mélységet ért el a Fidesz médiaalapítványának bulvárlapja, a Ripost, amely címlapos beszámolót fabrikált össze a rabszolgatörvény elleni, csütörtöki tüntetésről. Azon már meg sem lepődünk, hogy a demonstrálókat egy kalap alá véve “ellenzéki vandáloknak”, “Soros kitartottjainak” nevezik az öles betűkkel írt címben, de tucatnyi fotót is mellékeltek a belső oldalon folytatódó cikkhez, amelyeken kitakarás nélkül, jól felismerhetően látszanak a tüntetők.


Ezt pedig a következő felhívással fejelték meg: Aki felismeri őket, hívja a rendőrséget!

 

Nos, ez nem csak gyomorforgató, hiszen közönséges besúgóként való viselkedésre buzdítja az olvasókat, hanem törvénytelen is. Ugyanis csak hivatalos rendőrségi körözés, gyanúsítás nyomán lehet az érintett hozzájárulása nélkül a sajtóban közzétenni bárki fotóját.

 

Fotó: Index


 

Fotó: Index

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top