Politika

Elárulja Európa jövőjét? Még a sajtót is kitiltották a találkozóról

Pestibulvar.hu

Továbbra is kérdéses, hogy mi lesz a Fidesz kizárásának sorsa, egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot.






 

Holnap fogadja Orbán Viktor Manfred Webert, az Európai Néppárt csúcsjelöltjét. Mint arról beszámoltunk, Weber azért érkezik Budapestre, hogy tárgyaljon a miniszterelnökkel a Fidesz EPP-tagsága körül kialakult vitáról.

 

A Néppárt jelöltje úgy fogalmazott:

MEG SZERETNÉ ÉRTETNI ORBÁNNAL, HOGY AZ ÚT, AMELYEN JELENLEG JÁR, A NÉPPÁRTBÓL KIFELÉ VEZET.

 

hírek szerint az esemény nem lesz sajtónyilvános, zárt ajtók mögött fog zajlani. Arról, hogy mi hangzott el kettejük között, illetve miben sikerült megállapodnia a két politikusnak, csak a találkozó után adnak majd tájékoztatást. Egyes források szerint az, hogy Weber Budapestre érkezik, egyre inkább jelzi, hogy

A NÉPPÁRT MÉGSEM FOGJA KIZÁRNI SORAIBÓL A FIDESZT.

 






Vannak, akik pl. ennek az irányváltásnak tulajdonítják, hogy az utóbbi időben már nem csatlakozott egy tagpárt sem a kizárást követelők sorához. A szavazásra március 20-án kerül sor, többen azt mondják, a németek szava lesz a döntő az ügyben. Ha tényleg nem szavazza meg Orbánék kizárását, Weber végső soron bebizonyítja:

VALÓJÁBAN NEM ÉRDEKLIK AZ EURÓPAI ÉRTÉKEK, MERT KÉPES AZOKAT A BRÜSSZELI PÁRTPOLITIKA ALÁ RENDELNI.

 

Vannak azonban arra utaló jelek is, hogy megelégelték Orbánt, Angela Merkel egy mai sajtótájékoztatóján pl. úgy fogalmazott: a Fidesz-EPP-vita a Néppárt alapértékeiről szól, amelyeknek a kancellár szerint “vannak határai”.

 

Nemrég közzé adtunk egy nyílt levélet, amit egy magyar tanár fogalmazott meg Webernek, melyben a Fidesz kizárására szólítja fel a politikust. Ezt itt elolvashatják:

“A MAGA LELKÉN SZÁRAD, HA ORBÁN TÖNKRETESZI EURÓPÁT” – BRUTÁLISAN SZÓKIMONDÓ LEVELET ÍRT EGY TANÁR WEBERNEK

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top