Politika

Virányi: “és ezért nincsenek pofán verve” – kiakadt a Fideszre a népszerű blogger

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Virányi András (BANDITA) blogger kiírását változtatás nélkül közöljük.






“Nem is érti a józan eszét használó, miért kell kiakadni Orbán Viktor magánrepülőzésén. Kifizeti! Csányi megmondta, ő márpedig bankár, és az ország második gázszerelője, hát akkor azt el kell neki hinni.

 

És az meg ugye teljesen életszerű, ha valaki a jövedelme többszörösét költi a hobbijára. Látott már ilyet az elméjét gondolkodásra használó mikor számtalanszor hülyének nézték. Kormánykörökben ez teljesen elfogadott állapot, külön alkalmazásokat is telepítettek hozzá a maguk hasznára.

Az egyik ilyen a kevesek számára elérhető, nagy jólétet szinte nulla munkával teremtő életszerűnek nevezett állapot a közpénz segítségével érhető el. Kevesen férnek viszont hozzá, de onnan már haveri, családi alapon működik. A másik ilyen a nagy tömegek számára alkalmazott megmagyarázó hazugság amit kommunikációnak neveznek, a migránsokkal való riogatás mellett a köz hülyének nézése, és értelmi képességének a semmibe vétele. Na ez a kettő már inkább életszerű.

 

És nincsenek is érte pofán verve, hát folyamatosan tolják a köz arcába gátlástalanságuk aznapi förmedvényét, és még jó ízűen ki is röhögik közben akinek ez nem tetszik.






“Mert övék az ország, a hatalom, a magánrepülő, a stadion, választási csalásonként, Ámen!

Banditaforrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top