Politika

Meglátogatott egy diktatúrát Orbán – alig néhány óra alatt nemzetközi botrányt robbantott ki

Pestibulvar.hu

Kazahsztánban vendégeskedett a miniszterelnök.






 

Hivatalos látogatást tett Kazahsztánban Orbán Viktor, ahol Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnökkel folytatott megbeszélést, majd közösen sajtónyilatkozatot tettek.

 

Tokajev márciusban lépett hatalomra, miután az országot 30 éven át irányította elődje, Nurszultan Nazarbajev. Erről az országról találta Orbán azt mondani, idézzük:

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a demokrácia nemcsak azt jelenti, hogy az emberek részt tudnak venni a választáson, és megadatik a lehetőség, hogy bevonódjanak a közös ügyek megvitatásába. A demokrácia a régi görög felfogás szerint kormányzati formát is jelent, vagyis a véleményszabadságnak meg a részvételnek végül is egy hatékony és stabil kormányzásban kell testet öltenie.

 

Orbán szerint ma a legsikeresebb országok azok, amelyekben a legstabilabb a politikai rendszer. Mint mondta: Kazahsztán az élen jár a stabilitás tekintetében, és ez szerinte elismerést érdemel.

A MINISZTERELNÖK SZEMLÁTOMÁST TEHÁT MÁR OTT TART, HOGY AZZAL MENTEGET EGY OCSMÁNY DIKTATÚRÁT, HOGY EGY JÓL MŰKÖDŐ, STABIL DEMOKRÁCIÁNAK PRÓBÁLJA BEÁLLÍTANI AZT.

 






Ez persze magyarázatot adhat arra, hogy miért hinné azt ez a kivándorláspárti tolvaj, hogy Magyarország demokrácia. Orbán szerint a többség mindenre felhatalmazza őt. Úgy tesz, mintha a népakarat lenne az egyetlen tényezője egy demokráciának. De nem az: ha a többség úgy uralkodik, hogy levegőnek nézi, üldözi, jogfosztja a kisebbséget, az nem demokrácia, hanem a többség zsarnoksága.

 

Ez jelenleg Magyarország is.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top