Politika

Kutatócégeket kértek fel az elemzésre, szégyen, hogy ezt kell vizsgálniuk!

FOTÓ: MTI/MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA / SZECSŐDI BALÁZS

Mivel az állami szervek nem teszik, nemzetközi intézetekkel együttmüködve fogja elemeztetni az orosz befolyás európai erősödését az MSZP – jelentette be Mester Barnabás.






Az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank Magyarországra költözését, sajtóhírek szerint, Orbán Viktor külön kérte Vlagyimir Putyintól. Ha ez valóban független intézet, miért kellett személyesen Putyintól kérnie Orbánnak? – tette fel a kérdést Mester Barnabás az Igazságügyi Minisztérium előtt tartott szombati sajtótájékoztatóján. Ahogy fogalmazott,

“AZ OROSZOK MÁR NEM A SPÁJZBAN VANNAK, HANEM FELTETT LÁBBAL NÉZIK KEDVENC SOROZATUKAT A NAPPALINKBAN ÉS NEM TESZÜNK ELLENE SEMMIT.”

 

Az NBB dolgozói háttérellenőrzés nélkül, diplomata státuszban fognak Budapesten tevékenykedni, ami a magyar belbiztonságot is veszélyezteti, hiszen az oroszok tudvalevőleg diplomata státuszban foglalkoztatnak titkosszolgálati munkatársakat. Orbán ezzel a bankkal beengedte Putyin trójai falovát az országba – állapította meg.






 

Az MSZP EP-képviselő-jelöltje Putyin és Orbán együttműködését európai kontextusba helyezve arra hívta fel a figyelmet, alig utazott el Matteo Salvini, hétfőn érkezik az osztrák újfasiszta alkancellár, Heinz-Christian Strache. Mindeközben az Európai Néppárt képviselőit nem látni Budapesten kampányolni,

AZ OROSZOK ÁLTAL FINANSZÍROZOTT SZÉLSŐJOBBOLDALI POLITIKUSOKAT ANNÁL INKÁBB.

 

Mára kiderült ugyanis, hogy az olasz szélsőjobbot sötét orosz olajügyekből pénzelik, a francia Marine le Pent egy orosz állami bank támogatja, a német AFD vezetőjét oroszoknak való kémkedés gyanújával letartóztatták. “Ők Orbán Viktor igazi szövetségesei, akikért az EPP-tagságot föl fogja adni, akik miatt Magyarország az Európai Unióból kisodródik” – állapította meg.

 






Mivel az állami szervek nem teszik, az orosz befolyás elemzésére erre szakosodott nemzetközi intézményekkel kutatómunkát fognak végezni. Az eredményét nyilvánosságra fogják hozni, ami alapján a nemzetközi joggyakorlat kiterjesztését fogják javasolni az orosz befolyással szemben.

Forrás: mszp.hu | pestibulvár




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top