Politika

Puzsér dermesztő stílusban gyalázza Krug Emíliát: “Szőke frufrus vérszomjas pitbullnak” nevezi a műsorvezetőt

nyugatifeny.hu

Egészen alpári stílusban rontott neki a riporternek az LMP-s médiabohóc.


A jelek szerint kipihente a hétvégét Puzsér Róbert, és hétfőn délelőtt újult erővel csapott bele az ellenzéki oldal szétverésébe, a gyűlölet szításába.

Puzsér ezúttal Krug Emíliát, az ATV műsorvezetőjét szemelte ki célpontjául: a “kritikust” az bőszítette fel, hogy a riporter nem a neki tetsző módon kérdezte mentorát, Ungár Pétert.

 


Puzsér emiatt egy döbbenetesen alpári posztot írt Krug Emíliáról, amelyben

  • “szőke frufru alól elszabaduló vérszomjas média-pitbullnak”,
  • “szakma szégyenévé züllött agresszív perszónának”,

és hasonlóknak nevezi a riportert (aki egyébként teljesen korrekt beszélgetést folytatott az ál-önérzeteskedő Ungárral).

 

A vetés beérett: Puzsér gyalázkodása alatt a szektás Puzsér-rajongók olyan stílusban szidalmazzák tovább Krug Emíliát, aminél kevesebbért is csattantak már pofonok a kocsmák története során.

 

Erős idegzetűeknek itt a teljes poszt:

nyugatifeny.hu

 

NYF-kommentár: És akkor képzeljük el, hogyan tudna felelősségteljesen vezetni egy 1,7 milliós várost az az ember, akinek így összeomlik az idegrendszere egy neki nem tetsző tévéműsortól.


 

A jelek szerint a Jobbik járt a legrosszabbul, hogy beállt az LMP trollja mögé: a Závecz legfrissebb kutatása már csupán 6 százalékon mérte a pártot.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top