Politika

Megpuccsolták Orbánt Trumpék – a színfalak mögött kormányt váltottak

Pestibulvar.hu

Egy másik találkozót is tartottak tegnap Washingtonban, mellyel erős diplomáciai üzenetet küldtek a magyar kabinetnek.




 

Bár szavakban látszólag nagyon barátságos volt a légkör a tegnapi Trump-Orbán találkozón, a színfalak mögött egészen más volt a helyzet. Nehéz lenne ugyanis mással magyarázni, hogy az amerikai kormány miért döntött volna úgy, miután 14 év után először fogadott hivatalos megbeszélésen magyar vezetőt, hogy

ANNAK ELLENZÉKÉT IS MEGHÍVJA UGYANAZON A NAPON A KÜLÜGYMINISZTÉRIUMÁBA.

 




Márpedig ezt tette, Márki-Zay Péter és Kész Zoltán is az amerikai fővárosba látogatott. Ott a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevében Márki-Zay tárgyalást folytatott

  • a Trumpnak kiemelten fontos NATO-tagságról,
  • az aggasztó magyar-orosz kapcsolatokról, köztük a növekvő orosz befolyásról és az orosz kémbankról,
  • valamint arról, hogy miért tartja fontosnak a mozgalom a minél szorosabb kapcsolat kialakítását az EU-val és az USA-val.

 

Vagyis: minden olyan téma szóba került, ami Orbánnak rendkívül kínos, és amit egész biztosan megpróbált elkerülni a Trumppal való találkozóján. Márki-Zay azt is leszögezte, hogy

MAGYARORSZÁG NEM EGYENLŐ ORBÁN VIKTORRAL, ÉS VAN ALTERNATÍVÁJA A JELENLEGI KORMÁNYNAK.

 

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint az amerikaiak leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy megbízhatnak-e Orbánban, ha bármi üzletet kötnek vele. Erre frappáns választ adott, ugyanis azt is elmesélte Trumpéknak, hogy Orbán olyannyira nem megbízható, hogy a nagy bevándorlásellenes szövegek dacára valójában pont ő volt az, aki migránsokkal árasztotta el az Uniót (több ezerrel), köztük bizonyított bűnözőkkel, sőt még arab terroristákkal is.




“A MAGYAR EMBEREK SZABADSÁGSZERETŐK, AKIK TÖBBSZÖR BIZONYÍTOTTÁK AZ ELMÚLT KÉT SZÁZADBAN, HOGY KÉPESEK MEGHARCOLNI A SZABADSÁGUKÉRT”

– közölték Márki-Zayék, beverve a sokadik szöget Orbán külpolitikai koporsójába.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top