Politika

Ez nem jött jól most Orbánnak: lebukott, hogy afrikai bevándorlókat hív az országba csőstől!

Fotó: OV Facebook

Itt az újabb ordas lebukás a jobboldalon! Az Orbán-kormány újsághirdetésben csábította az afrikai migránsokat, hogy telepedjenek le Magyarországon! Miközben a bevándorlás ellen kampányolnak, Orbánék korábban több oldalon keresztül szinte kérlelték a NewAfrican magazin olvasóit, hogy költözzenek hazánkba! A Fidesz-kormány hirdetése ezzel nyit:




„SZEREZZEN ÁLLANDÓ LAKHELYET ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK AZ EURÓPAI UNIÓBAN!”

 

Majd Garamvölgyi Balázs bahreini konzul taglalja hosszan, miért is jó, ha az afrikaiak Magyarországra jönnek lakni.

 

Nem túlzás, ha kimondjuk: ez a hirdetés Orbán és a Fidesz őszödi beszéde! Nem is kell nagyon magyarázni, mindenki számára világos: az a Fidesz, amely habzó szájjal a bevándorlás megállításával kampányol, több oldalas hirdetésben csábítja az afrikai bevándorlókat Magyarországra!

VAGYIS A FIDESZ GERJESZTI A MIGRÁCIÓT,

hogy aztán riogathassa vele a magyar embereket. Azokat a választókat, akiknek eddig fogalmuk sem volt, hogy éppen Orbánék telepítik be titokban a migránsokat!

 

Ezzel nagyjából le is lepleződött a Fidesz nagy titka! Hülyének nézték a magyar választókat. Kérdés, hogy ezek után ki az, aki felvállalja ezt a szerepet és mégis rájuk szavaz…?

 




Itt az afrikai kormányzati hirdetés:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top