Politika

Orbán ma nagy bejelentésre készülhet – az EU csúcstalálkozóra tartogatja a meglepetést

Fotó: MTI

Kovács Zoltán szerint Európa-szerte meglepetéssel zárulnak a választások, és „átalakulás lesz”.
NAGY BEJELENTÉSSEL KÉSZÜL ORBÁN VIKTOR KEDDEN AZ EP-VÁLASZTÁSOK EREDMÉNYEIRE REAGÁLVA

– közölte Kovács Zoltán nemzetközi ügyekért felelős kormányszóvivő az InfoRádióban.

 

Kovács arról beszélt, hogy csak a demokrácia ünnepeként lehet értékelni a magas részvételt. Hozzátette, hogy megvan a tétje az EP-választásoknak, a múltban ők erről is beszéltek; a kormány felhívta a figyelmet, hogy sorfordítóak ezek a választások. Szerinte meglepetéssel zárulnak a választások Európa-szerte. Abba nem kívánt belemenni, hogy a nemzeti radikálisokkal kíván-e a Fidesz összefogni az új EP-ben, annyit mondott, hogy

„ÁTALAKULÁS LESZ”.

 

Kedden EU-csúcs lesz, akkor reagál Orbán Viktor az eredményekre nemzetközi szinten – erősítette meg a korábbi híreket Kovács Zoltán, elismerve, hogy az Európai Bizottság elnökének személyére való jelölés joga az Európai Tanácsé, de a csúcsjelölti rendszer nem kötelez senkit semmire. Orbán Viktor nagy bejelentéssel készülhet.
 

Forrás: Népszava | f2
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top