Politika

Megtalálták a Fideszben Soros György utódját: itt az új ellenség

Pestibulvar.hu

Az EP választás óta sehol nem hallani Soros György nevét, érzik a Fideszben is, hogy ez bizony eddig tartott, már nem lehet ezzel etetni tovább az embereket, új ellenség kép kell. Jöhetnek a zöldek, a természetvédők, és nem fogjék kitalálni még kicsoda, bizony
MAGA A PÁPA!

 

Pusztán csak azért, mert semmi mást nem tesz és mond, mint ami a keresztény tanításokból fakad, és ez gyökeresen ellenkezik mindazzal, amit Orbánék képviselnek a kereszténydemokrácia címszóval idehaza! Hogy hol tartanak már az agymosásban, jól mutatják azok a megjegyzések, amiket a fideszesek fűztek a pápa csíksomlyói látogatásához:

 

“Ez nagyon szép de a vén sátán úgysem tudja,mi az.”

” Leköpni kell a pápát, az arabok lábait csókolgatót, nem ünnepelni!!!!”

“Én egy nagy büdös bunkóval várnám a vén büdös bunkó, mert személyében az antikrisztus teszi tiszteletét! “

“Be sem kéne engedni…”

“Ez nem a mi pápánk!”

“Azt a majmot ugyan nem érdemes várni..”
 

Ilyenek a magukat kereszténynek hazudó, a Fidesz propagandája által irányított Orbán rajongók gyülekezete. Tragikus, hogy mennyire irányíthatóak ezek az emberek, mennyire veszik át Orbán nézetét és szavait mindenféle kritika nélkül! Csoda, hogy le akarják teljesen építeni az oktatást?

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!1 Comment

1 Comment

  1. Tóth Sándor

    2019-06-03 at 08:32

    Remélem ez nem igaz mert ha igen akkor ebben országban nagy baj van

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top