Politika

Felháborító kijelentés – ez a mondat mindenki fülében ott cseng majd ősszel

MTI Fotó: Kovács Tamás

Emlékeznek? Amikor a Fidesz 2010-ben kormányra került, 260 forintba került egy euró. Amikor nem sokkal korábban 274-re gyengült a magyar fizetőeszköz, Orbán már azt mondta: a gyenge forint problémáját csak a miniszterelnök lecserélésével lehet megoldani.
ORBÁN KIJELENTETTE: A GYENGE FORINTTAL A KORMÁNY ELLOPJA A PÉNZT AZ EMBEREK ZSEBÉBŐL, MIVEL A FORINT KEVESEBBET ÉR BOLTOKBAN.

 

Orbán szerint „a gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak.”
 

Ezt mondta Orbán 274 forintos euró mellett 10 évvel ezelőtt!

Most 325 forintba kerül egy euró, a Fidesz és a kormányfő azonban mélyen hallgat. Szó sincs már arról, hogy le kellene váltani a miniszterelnököt. Az emberek meglopásáról sem beszél senki. Pedig

A KÜLFÖLDRE KÉSZÜLŐ CSALÁDOK PÉNZÉNEK NEGYEDÉT VESZI EL A FIDESZ A BRUTÁLISAN GYENGE FORINTTAL.

 

És mit mond erre Varga Mihály pénzügyminiszter? Bocsánatot kér? Megígéri, hogy mindent megtesz az erősebb forintért? Lemond? Nem!

Varga Mihály vérforraló cinizmussal csak annyit mondott, hogy itthon is lehet nyaralni.

 
Mondja ezt egy olyan pártnak az embere, akiknek a haverjai magánrepülővel repkednek a nagyvilágban, luxusjachtokon pihennek, BL-döntőkre, koncertekre és rénszarvasvadászatokra  járnak úgy, mint ahogy más lemegy a boltba.

 

A Fidesz szerint tehát nincs itt semmi baj, nem gond, hogy ilyen gyenge a forint,

a magyar nép a hibás, mert olyan igényei vannak, hogy külföldön akar nyaralni.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top