Politika

Menekülnek a fideszesek – félnek az őszi bukástól

Fotó: Árvai Károly

A napokban jelentette be Hódmezővásárhely fideszes frakcióvezetője Hegedűs Zoltán, hogy visszavonul a politikától. Hegedűs alpolgármestere volt a városnak, majd a korábbi polgármester, Almásy István halála után indult a polgármesteri posztért. A történetet ismerjük, Márki-Zay Péter minden várakozás ellenére legyőzte.
 

Gondoljuk, nem lenne ínyére újra veszteni, így inkább megvilágosodott, és elkezdett felelősöket keresni, hogy szekértáborok alakultak ki a városban. Bizonyára van otthon tükör, majd néha nézzen bele, vajon ott mit lát.

 

Nála azonban fontosabb politikus jelentette be, hogy nem indul újra a polgármesteri székért,

PÁVA ZSOLT, PÉCS POLGÁRMESTERE IS ÍGY PRÓBÁLJA ELKERÜLNI A BUKÁST.

 

Mindez nem meglepő, hiszen Páva vezetése alatt Pécs 2017 végére csődveszélybe került, a kormány akkor 9,5 milliárd forintot szánt rá, hogy megmentsék a várost a csődtől. Mindez azután történt, hogy  2012-2013-ban a kormány átvállalta az önkormányzat adósságát, ami akkor 45,7 milliárd forint volt, ennél nagyobb adóssága egyedül Budapestnek volt abban az időszakban.
 

Tehát Páva polgármestersége nem egy sikertörténet, és ehhez még hozzájön, hogy Pécsen is közös jelölttel áll ki az ellenzék az önkormányzati választásra. Úgyhogy, nincs itt semmi látnivaló, Páva Zsolt csak menekül a biztos bukás elől.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top