Politika

Ezt is elvették: most a nyugdíjasokat és a fogyatékkal élőket célozta meg a kormány

Pestibulvar.hu

Az MSZP hívta fel arra a figyelmet, hogy a kormány egyik legújabb salátatörvénye épp azokat sújtja, akik a legjobban rászorulnának a segítségre.
 

Sokaknak nem okoz gondot belföldön vagy külföldön megszervezni, kifizeti egy nyaralást, de sajnos vannak olyanok is, akik csak szociális üdülés révén tudnak kicsit kikapcsolódni.

MOST AZONBAN A FIDESZ MÉG EZT A LEHETŐSÉGET IS EL AKARJA VENNI A NYUGDÍJASOKTÓL ÉS FOGYATÉKKAL ÉLŐKTŐL

– közölte az atv.hu az MSZP MTI-nek elküldött közleményét.
A kormány egyik salátatörvénye szerint az idősek és a fogyatékkal élők a jövőben nem lesznek jogosultak szociális üdülésre.

TAVALY MÉG 43 EZER NYUGDÍJAS ÉS 9 EZER FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ TUDOTT SZOCIÁLIS ALAPON ÜDÜLNI, DE A KORMÁNY EZT MOST EGY TOLLVONÁSSAL ELVETTE TŐLÜK.”

 

Majd hozzáteszik a közleményhez azt is, hogy:

“Bár Varga Mihály azt ajánlotta az embereknek, hogy nyaraljanak belföldön, a kormány újabb megszorítása miatt ez az időseknek és a fogyatékkal élőknek nem fog menni! Szégyen, hogy az emberektől ellopott pénzből urizáló fideszes milliárdos elit Ibizáról, Dubaiból, helikopterekről, magángépekről, luxusnyaralókból és luxusjachtokról azt üzeni a magyar nyugdíjasoknak és a fogyatékkal élőknek, hogy nektek mostantól nem jár még egy rövid nyaralás sem.”
forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top