Politika

Elkapták Orbánt – nem jött be a hazudozás, alapos slamasztikába került

Pestibulvar.hu

Nem sikerült bolondot csinálnia a bölcsek tanácsából.
 

Mint mi is írtunk róla, levélben próbálta hülyének nézni Orbán Viktor a minap a bölcsek tanácsát. Ismeretes, ez az a testület, amit az Európai Néppárt küldött Magyarországra a Fidesz felfüggesztése után, hogy vizsgálja a magyar jogállamiság helyzetét. Orbán megpróbált elébe menni a (várhatóan elmarasztaló) ítéletüknek,

EZÉRT LEVELÉBEN ELKEZDETT ÖSSZEVISSZA HAZUDOZNI.

 

Olyanokat állított pl., hogy az uniós átlag felett derítik fel Magyarországon a korrupciós ügyeket (nem vicc, komolyan volt képe ezt mondani), és hogy nem kell aggódni sem az igazságszolgáltatás, sem a sajtószabadság helyzete miatt. Alaposan elmérhette magát azonban a miniszterelnök, a Herman van Rompuy által vezetett háromtagú tanács bebizonyította, hogy nem egyenlő a birkáival. Rompuy egy belga televíziónak ugyanis azt nyilatkozta, idézzük;

“HA BARÁTIAN FOGALMAZOK, AKKOR A VÁLASZOK NEM VOLTAK IGAZÁN MEGGYŐZŐEK, HA KEVÉSBÉ BARÁTILAG FOGALMAZOK, AKKOR PROBLEMATIKUSAK.”

 
Nagyon úgy néz ki, hogy a Néppárt – sokak nagy megkönnyebbülésére – szemlátomást továbbra sem adja be a derekát, és próbál békét kötni a Fidesszel, hanem nagyon is komolyan veszi a feladatát. Így vagy úgy, de nem szeretnénk az elkövetkező időszakban a miniszterelnök helyében lenni.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top