Politika

Nem bírták tovább: újra hazugságokkal támad a Fidesz

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Hidvéghi Balázs hétfőn tartott sajtótájékoztatót Balatonfüreden, ahol bejelentette, az újonnan megalakuló Európai Parlamentnél fogja kezdeményezni a Fidesz, hogy az Európai Bizottság szüntesse meg a migránskártyákat – közölte az atv.hu.
 

A Fidesz kommunikációs igazgatója kihangsúlyozta, hogy a kormánypárt a magyar emberek érdekeit képviseli Brüsszelben, a magyar emberek pedig egyértelműen kinyilvánították az EP-választáson, mit szeretnének Európától a következő időszakban.

 

Szerinte a magyarok arra szavaztak, hogy “állítsuk meg a bevándorlást, védjük meg az európai keresztény kultúrát, és álljunk ki a nemzetek Európájáért” – fogalmazott a megválasztott EP-képviselő.

HIDVÉGHI EZÉRT BEJELENTETTE, A FIDESZ KEZDEMÉNYEZNI FOGJA, HOGY AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG SZÜNTESSE MEG A MIGRÁNSKÁRTYÁKAT.

 
A kommunikációs igazgató szerint Brüsszel tízezres nagyságrendben osztogatja ezeket a kártyákat, csak idén kiadtak már több mint hetvenezret, az elmúlt években pedig több mint kétmillió feltöltés történt kétszázmilliárd forint értékben, mindenféle biztonsági ellenőrzés nélkül.

AZT AZONBAN NEM TESZI HOZZÁ A FIDESZ EP-KÉPVISELŐJE, HOGY EZEKET A KÁRTYÁK KIZÁRÓLAG GÖRÖGORSZÁGBAN LEHET HASZNÁLNI, RÁADÁSUL MINDEN KÁRTYATULAJDONOS SZEMÉLYAZONOSSÁGA ISMERT.

 

Az Európai Bizottság korábban a Fidesz hazug állításait egy tájékoztatóban cáfolta:

“Nincsenek név nélküli bankkártyák. Minden kártyatulajdonos személyazonossága
ismert. A kártya tartalmaz egy számot, amely a programban részt vevő kártyatulajdonos személyazonosságára vonatkozik. A kártyatulajdonos személyazonosságát havonta ellenőrzik a helyszínen. A kártyát csak Görögországban lehet használni, más országokban nem.

 

Hidvéghi botrányosnak és elfogadhatatlannak tarja, hogy ezekre a kártyákra európai közpénzt költenek, és azt mondta: megengedhetetlen, hogy név nélküli kártyákon veszélyes emberek is hozzájuthassanak a támogatásokhoz.
 

Úgy látszik, a Fidesz nem bírta tovább, hogy ne támadja és ne terjesszen hazugságokat az EU működésével és programjával kapcsolatban, folytatja azt az utat, ami korábban a Néppárton belüli felfüggesztéséhez vezetett.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top