Politika

Rendkívüli: retteg a Fidesz, emeli a tétet – megfenyegették a budapestieket (+videó)

Forrás: ATV

Minden korábbinál fontosabbá vált, hogy mindenki részt vegyen az előválasztáson.




 

Miközben hatalmas érdeklődés mellett megkezdődött a budapesti előválasztás, és a legóvatosabb becslések is több mint 10 ezer fő felé becslik csak az első nap megjelentek számát, úgy tűnik, a Fidesz alaposan elkezdte félteni Tarlós székét,

ERRE UTALHAT LEGALÁBBIS, HOGY GULYÁS GERGELY KANCELLÁRIAMINISZTER A KORMÁNYINFÓN LÉNYEGÉBEN MEGFENYEGETTE A BUDAPESTIEKET.

 

Amikor megkérdezték a jelöltekről és az előválasztásról, Gulyás azt mondta, szerinte a baloldalon egy ígéretverseny indult, ebben a kormány nem hajlandó részt venni. Szemlátomást a fenyegetőzésben viszont az élen akar járni, Gulyás ugyanis kijelentette, hogy

MIUTÁN AZ ELŐVÁLASZTÁS JELÖLTJEI LÉNYEGESEN KEVESEBBET TUDNÁNAK ELÉRNI A KORMÁNYNÁL, MINT TARLÓS, EZÉRT MIND SÚLYTALANOK.

 




A kancelláriaminiszter tehát lényegében azt üzente a budapestieknek, hogy vagy a mi jelöltünkre szavaztok, vagy úgy jártok, mint Esztergom, Hódmezővásárhely vagy Rákospalota (ahol fél éve a Fidesz miatt nem lehet elfogadni a költségvetést, ami miatt be kellett fagyasztani az önkormányzati dolgozók fizetését).

 

Közben az ATV-nek Tarlóst is sikerült megszólaltatnia a jelöltekről, ő sem kevésbé gyalázatos stílusban azt mondta,

JOBB LETT VOLNA, HA AZ ELŐVÁLASZTÁST MEGELŐZI VALAMIFÉLE ELŐORVOSI VIZSGÁLAT, SZERINTE UGYANIS MEGŐRÜLTEK A JELÖLTEK, HA AZT HISZIK, ÍGÉRETEIKRE LENNE FEDEZET.

 

De mást is mondott, a Magyar Hírlapnak adott interjújában többek között olyanokat, hogy

  • Kálmán Olgáról semmi nem jut az eszébe,
  • Nem találkozott még olyan emberrel, aki hallott volna a Momentum jelöltjéről,
  • Karácsony Gergelyt ismeri a legjobban, de ő meg hiába képviselő, nem szokott dolgozni,
  • Gyurcsány Ferencen kívül nincs karizmatikus politikusa a baloldalnak, épp ezért az előválasztás jelöltjei jobban kiszolgálnák Gyurcsányt, mint ő Orbánt.

 

A Tarlósról szóló videó itt megtekinthető:




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top