Politika

Bekeríti a Balatont az Orbán-család! Pár év és búcsút inthetünk a tónak?

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor Kép: twitter @reinharduhrig

Egy-két év és már csak a gazdagok nyaralhatnak a Balatonnál. Az Orbán család – illetve a strómanjukként működő Mészáros Lőrinc – ugyanis az utóbbi időben szinte az összes területet felvásárolta az egész tó körül, és most eljött az idő, hogy ki is mondják:




A BALATONHOZ MOSTANTÓL CSAK AZ MEHET, AKI EZÉRT FIZET A FIDESZES OLIGARCHÁKNAK!

 

Megkezdődött ugyanis a hétköznapi emberek kitiltása a Balatontól. A Mészáros Lőrinc és Tiborcz István tulajdonában lévő Appeninn ingatlankezelő cég, amely az év elején megvette a Club Aligát, a napokban sorompóval zárta el a helyi strandot, és nem engedi be a horgászokat a település egyetlen vízparti részére. A helyiek szerint a cég egy kerítést is épít, hogy elzárják az embereket a vízparttól.

 




Ne legyenek kétségeink: Orbán Viktor veje és az Orbán család strómanja a tulajdonukba került összes többi Balaton parti ingatlannál ugyanezt tervezi! Ez pedig azt jelenti, hogy a hétköznapi emberek búcsút inthetnek a magyar tengernek. Mészáros Lőrinc ugyanis az általa megvásárolt összes Balaton parti kempinget felszámolja, kiparcellázza és luxus apartmanokat épít rá. Ahol ezek megépülnek, ott a Balaton vízpartja a hétköznapi emberek számára elérhetetlenné válik, hiszen a fideszes nyaralóhelyeket elkerítik. És ez nem csak néhány kempinget jelent:

MÉSZÁROS LŐRINC ÉS ORBÁN VEJE, TIBORCZ ISTVÁN SZINTE AZ EGÉSZ BALATON PARTOT FELVÁSÁROLTÁK!

 

Két éve lett Mészáros egyik cégéé a Balaton Tourist, és ezzel együtt 5200 kempinghely, 500 bungaló és 200 mobilház. De az ő érdekeltségébe tartozik már többek között a négycsillagos Balatonal­mádi Hotel Bál Resort, ami 200 méterre van a tótól, a tapolcai Hotel Pelio, Keszthelyen a part menti Hotel.

 

A Mészáros cégei által felvásárolt szállodák, üdülőfaluk és kempingek szinte összefüggően körbeölelik a Balatont, és most megkezdték a tó elzárását az emberektől!

 

Mészárosé a balatonfüredi Füred Kemping, a Strand-Holiday Kemping Balatonakalin, a révfülöpi Napfény Kemping, a keszthelyi Zala Kemping és Üdülőfalu, a balatonberényi Naturista Kemping, a balatonalmádi Yacht Kemping, a balatonszemesi Vadvirág Kemping és Üdülőfalu, a zamárdi Mirabella Kemping, a siófoki Aranypart Kemping és Üdülőfalu, valamint a Zalakarosi Termál Kemping is.

 

Tiborcz cégei is elég mohók a Balaton körül, az ő érdekeltsége vásárolta meg a Keszthelyi Yachtkikötőt (ezt később névleg lepasszolta egy ismerősének), de a cégei révén övé a keszthelyi és a fonyódi kemping, a keszthelyi Hullám Szálló, a badacsonyi Ranolder-villa és még számos ingatlan.

 

Az emberek elzárása a Balatontól még csak a kezdet. Hamarosan az egész tónak búcsút inthetünk – vagy fizetnünk kell a borsos árat az Orbán családnak.




 

Visszajön tehát az az időszak, amiről eddig csak a történelemkönyvekben olvashattunk: amikor a hétköznapi emberek és a kevésbé tehetőek a Balatonnak még a közelébe sem mehettek.
A kérdés csak az: a fideszes szavazók majd ennek is tapsolni fognak? A szektás párthűség miatt még ezt is lenyelik?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. emil

    2019-06-30 at 09:23

    Ahogy szavaztatok pecások…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top