Politika

Lemondta szereplését az egyik zenész a Volt Fesztiválon futó Orbán-propaganda miatt (+videó)

nyugatifeny.hu

Besokallt a fideszes agymosástól a művész.




Lemondta szereplését a Volt Fesztivál egyik vendége, Molnár Áron, művésznevén noÁr, miután bejárta a magyar sajtót az a videó, amelynek tanúsága szerint a Nagyszínpadról Orbán Viktor beszédét játsszák az üres időszakokban a fesztiválozók képébe.

 

“Szomorúan szembesültünk azzal, hogy egy zenei fesztiválra is beette magát a propaganda, és a koncertek között, a kivetítőkőn a kormány által készített videók jelennek meg”

– indokolja távolmaradását a Facebookon közzétett videójában Molnár Áron.




 

A rapper elmondja:

“Azt gondoljuk, hogy egy ilyen fesztiválon nekünk semmi keresnivalónk nincs. Vagy igazából a propagandának nincs semmi keresnivalója egy ilyen fesztiválon. (…) Vajon a Black Eyed Peas vagy a Cypress Hill fellépnek, ha tudják, hogy egy kormánypropaganda-videó az előzenekaruk?”

 

Molnár Áron a Volt magyar fellépőitől azt kéri, hogy a koncertjeik előtt, közben vagy után mondják be, hogy “propagandamentes fesztivált”szeretnének, a fesztiválozókat pedig arra szólítja fel, hogy ha újra meghallják az Orbán-beszédet, kezdjék el együtt skandálni ugyanezt.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top