Politika

Magyarország erősödik: 1 hónap alatt 4304 magyar ment Ausztriába dolgozni!

fuggetlennemzet.hu

Bár ugye pl. Bécs köztudottan félelmetes hely. Már Lázár János is megmondta. 




 

December végén 94 458 magyar állampolgár dolgozott hivatalosan Ausztriában az ottani társadalombiztosítási szövetség (Hauptverband) adatai szerint. Ez 4304 fővel több, mint novemberben, és 6136 fővel több mint egy évvel korábban – írja a Privátbankár.

 

A magyarok létszámának növekedése mellett sok ezerrel esett vissza például a román, a lengyel a török, vagy a délszláv dolgozók száma. A németek létszáma viszont nőtt, csaknem háromezerrel, valamint a hollandoké, a szlovákoké és a horvátoké is.

 

Ha ez a tendencia marad, könnyen lehet, hogy Matolcsyéknak végül igazuk lesz, és 2030-ra tényleg megközelítjük Ausztriát: lehet, hogy pont ugyanannyi magyar fog ott dolgozni, mint itthon.




 

És bár a migránsok miatt rendkívül veszélyes a világ legélhetőbb városának választott Bécs, azért Kósa Lali és Orbán Ráhel is bemerészkedik néha. Tudnak valamit ezek az osztrákok…

Forrás: Zsúrpubi




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top