Politika

Tízezrek élete került veszélybe Orbánék miatt – egy teljes megyében összeomlott az ellátás

Pestibulvar.hu

Július elsejétől nincs járványügyi háttérszolgáltatása a Veszprém megyei kórházaknak.
 

Bezárt a mikrobiológiai labor, ezzel jelentősen megnövekedett a járványveszély az ország egy teljes megyéjében. A labor kiesése a Propeller szerint veszélyezteti a szakszerű betegellátást, az előírás szerint ugyanis csak úgy lehet antibiotikum-kúrát végezni egy betegnél, ha a laborvizsgálattal előtte megvizsgálják, milyen szerre érzékeny baktériumról van szó.

 

Ami még súlyosabbá teszi a helyzetet, és ami túllép a járványügyi megfontolásokon, hogy a labor hiányában sem az intenzív osztályok, sem a sebészetek munkája nem végezhető biztonságosan,

ÍGY LÉNYEGÉBEN POTENCIÁLISAN TÖBB EZER BETEG ÉLETE KERÜLT VESZÉLYBE A KORMÁNY JOBB ESETBEN NEM LÉTEZŐ, ROSSZABB ESETBEN EGYENESEN KÁROS EGÉSZSÉGPOLITIKÁJA MIATT.

 
A kórházfenntartó pofátlan módon a felmerülő aggályok kapcsán erre ráadásul mindössze annyit javasolt a kórházaknak, hogy a bakteriológiai vizsgálatokat

SZEREZZÉK BE A PIACRÓL.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top