Politika

Az egyik legkátékonyabb figura került most fontos pozícióba, ennek komoly következményei lehetnek

MTI / Vajda János

Az új kidolgozott Nemzeti alaptantervről már a bemutatása előtt azt mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy “ez így ebben a formában biztosan nem lép életbe”, ugyanis volt egy olyan problémája vele a kormánynak, amire senki normális ember nem gondolt volna:




“NEM ELÉG KERESZTÉNY, NEM ELÉG HAZAFIAS, NEM ELÉG NEMZETI. ÖSSZESSÉGÉBEN: TÚL FÜGGETLEN.”

ma már látjuk a CEU és az MTA kapcsán, hogy a független tudomány az a kormány számára nem tudomány, hanem üldözendő liberális métely.

 

Na, ennek akarnak most véget vetni, és olyan nemzedéket kinevelni, akiknek már eszükbe sem jut gondolkodni, eszükbe sem jut majd kitörni a Trianon-Kereszténység-Nacionalizmus gondolkodáskör Bermuda-háromszögéből, hanem örökre ott maradnak, irányítható állampolgárokként, Orbán legnagyobb megelégedésére.

Ennek első fázisa, hogy

A LOVAGKERESZTTEL KITÜNTETETT, NÁCIBARÁT TAKARÓ MIHÁLY

lesz a felelős azért, hogy Nemzeti alaptanterv humán műveltségterületeket érintő részeiben jobban tükröződjön a hazafias szemlélet. Hogy mit is jelent ez pontosan, azt nem tudjuk, de Takaró eddigi munkásságából sejthetjük, mi vár gyermekeinkre.




 

Takaró ugyanis leplezetlenül rajong Hortyért, az antiszemitizmusáról ismert Nyírő Józsefet és a numerus clausus hívét, Tormay Cécile-t zseninek tartja, a Nyugatot viszont „kis zsidó lapocskának” titulálta, Kertész Imre magyarságát megkérdőjelezte, Spiró Györgyöt pedig a következőképpen jellemezte egy interjúban: “ez az ember, Spiró György, nevezzük embernek most…

 

Takarónak a képernyőn is helyet adtak nemegyszer,Száműzött magyar irodalom címmel  a Duna Televíziónfutott műsorában Tormay, Sinka, Szabó, Wass és Nyírő méltatása mellett kitagadta a magyarok közül a zsidó származású írókat.

 




Nagyjából sejthető, hogy mi vár gyermekeinkre, ha ez a gondolatvilág kerül be a hivatalos magyar oktatási rendszerbe. Lesz feladatunk,

SOKKAL TÖBBET KELL OTTHON BESZÉLGETNÜNK GYERMEKEINKKEL, HA NEM AKARJUK HOGY VÉGLEG ÁTMOSSÁK AZ AGYUKAT.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top