Politika

Újabb egykori fideszest ítélt el a bíróság

Pestibulvar.hu

Mint arról már korábban beszámoltunk, az elmúlt időszakban sorra buknak meg a volt fideszesek, egymás után ítéli el őket a bíróság. Most az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy négy év után lezárult Fodor Ibolya pere.
A BÍRÓSÁG KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁS MIATT ÍTÉLTE EL A KÉPVISELŐT, AKI KORÁBBAN A FIDESZ SZÍNEIBEN TEVÉKENYKEDETT.

 

A vád szerint Fodor cégével társasházak takarítását vállalta, melynek bevételének csak egy töredéke után fizetett adót, a többit zsebre rakta.

 

A volt Fideszes képviselőnő így nagyjából 3 millió forintos kárt okozott az állami költségvetésnek, melyet most a bírósági ítélet szerint egy enyhébb pénzbüntetéssel megúszott, 800 ezer forintot kell fizetnie.

Fodor Ibolya neve akkor került a köztudatba, mikor a kormány ellen tüntetőket lehazaárulózta. Ezek után az RTL Klub Híradója megnézte a képviselőnő előéletét, és kiderült, hogy még 2003-ban bűnsegédként folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélték.
 

A képviselőnő mindezek után lemajmozta a kereskedelmi csatorna riporterét, mire Páva Zsolt polgármester lemondásra szólította fel, ám Fodor lemondás helyett inkább csak a Fidesz frakcióból lépett ki, így azóta független képviselőként politizál.

 

 
forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top