Politika

Beteljesült Mészáros álma – megkapta amire vágyott

Pestibulvar.hu

Már tavaly nyáron lábra kapott a hír, hogy Mészáros Lőrinc szívesen megvenné a Telenort. Ennek azért volt akkor esélye, mert a cseh PPF-csoport irányítása alá került a mobilszolgáltató magyarországi, bulgáriai, montenegrói és szerbiai cége. Ekkor jelezte Mészáros, ha megoldható, őt érdekelné a magyar rész. Ám ez a vásárlás nem jött létre.
 

Azonban ha Mészáros Lőrinc telefonálni akar, akkor bizony ha törik, ha szakad, vesz magának egy szolgáltatót. A Mészáros Lőrinchez közeli, Jászai Gellért többségi tulajdonában álló 4iG

MEGVÁSÁROLTA A T-SYSTEMS MAGYARORSZÁGOT, MELLYEL A TÁRSASÁG ÉS LEÁNYVÁLLALATAI IS TULAJDONÁBA KERÜLNEK.

 

Ugyan a részletes feltételrendszert a következő hónapokban dolgozzák ki, a főbb pontokban már megegyeztek. Így a megállapodás a cég kis- és középvállalati értékesítési üzletágát nem érinti, ezt majd átszervezik a Magyar Telekomba. Mészárosnak így sem lesz oka panaszra, mert 4iG és a Magyar Telekom ezután partnerségre lépnek, így hosszú távon továbbra is a T-Systems értékesítheti a Telekom távközlési szolgáltatásait a nagyvállalati, és -most kapaszkodjanak meg- a közszféra szegmenseiben.
A bolt tuti, és akinek itt van mobilelőfizetése, az innentől kezdve lehet olcsóbban tudja majd hívni a helyi Fidesz irodákat is. Ideje szolgáltatót váltani.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top