Politika

Kósának ehhez semmi köze sincs, csak a malacoknak kellett enni adni

Forrás: estiujsag.hu

Ritka szerencsés ember Kósa Lajos. Kevesen mondhatják el az édesanyjukról, hogy 82 évesen még ilyen tetterősek, vállalkozó szemléletűek, és nyitottak az EU-s pénzügyi finanszírozásokra. Olyannyira, hogy a korábban védőnőként, majd bölcsődevezetőként dolgozó nő 2015-ben megvette egy sertéstelep felét, aztán ez a cég sertéstelepek korszerűsítését támogató pályázaton bő 100 millió forintot nyert.




 

Azt hiszem, ezt hívják élethosszon át tartó tanulásnak, kár hogy az 50-80 ezer forintból nyomorgóknak nincs egy fideszes fiuk, aki így motiválná őket!

 

Apropó! Van neki másik gyermek is, Kósa Karolina Éva, aki hasonló kvalitásokkal rendelkezik, mint az édesanyja, persze ő is teljesen függetlenül a testvérétől. Ő éppen

MOST KAPOTT 500 MILLIÓ FORINT ÁLLAMI HITELT,

a csupán fél éve alapított Bászna Gabona Kft.-ben, hogy megvalósítson egy mátészalkai nagyberuházást, konkrétan terménykezelő és -szárító rendszerre költi majd az állami hitelt.

 

Ugyan Kósa Lajos testvére csak 40 százalékban tulajdonos, és a most 83 éves anyuka is kivonult a cégből, de érdekes, hogy a gabonatermesztő társaságnak rajta kívül ugyanaz a mátészalkai vállalkozó testvérpár is a tulajdonosa, mint annak a sertéstelepnek, amely korábban 123 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert egy pályázaton, majd elkezdett BMW-ket lízingelni.




 

Ezt a történetet olvasva, valószínűleg ez az év is a Családok Éve lesz. A Kósa családé mindenképpen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top