Politika

Orbán röhöghet a markába – hiába derült ki a választási csalás, lezárták a nyomozást

Forrás: MTI- Kovács Attila

Bár korábban a rendőrség szerint is bebizonyosodott, hogy egyes kamupártok visszaéltek az ajánlóívekkel, most mégis újabb esetben zárták le a nyomozást.




 

A rendőrség arra hivatkozott, hogy a nyomozás során nem sikerült felderíteni az elkövető kilétét. A móri Tóth Péter még 2018 áprilisában tette meg a feljelentését, mely szerint tíz különböző kamupárt ajánlóívén találta meg jogtalanul a nevét és az adatait. Tóth Fejér megye 2-es választókörzetében indult a Momentum színeiben a választáson.

A RENDŐRSÉGTŐL MOST AZT A VÁLASZT KAPTA, HOGY A NYOMOZÁST FELFÜGGESZTIK.

 

Pintér kutyái nem először játsszák ezt el, már egy másik esetben is hasonló indokkal zárták le a nyomozást. (Budapest 5-ös számú választókörzetében 341 esetben egyezett meg az ajánlás a Fidesz és Lévai Katalin kamupártjának ajánlóívein.) A rendőrség akkor úgy fogalmazott, az elkövető kiléte nem azonosítható, így le kell zárniuk a nyomozást.

A mostani határozatban ugyan benne volt, hogy képviselőket és ajánlásgyűjtőket is meghallgattak,

VALAMIÉRT MÉGSEM SIKERÜLT KIDERÍTENIÜK, HOGY KI KÖVETTE EL A BŰNCSELEKMÉNYT.

 




De az sem bizonyosodott be, hogy annak, aki benyújtotta az ajánlóíveket lett volna tudomása arról, hogy Tóth aláírása hamis az íveken. A bűnösök ma is nyugodtan alhatnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top