Politika

Elkezdték kiképezni a magyar honvédséget Putyin katonái ellen

Pestibulvar.hu

Meglepő információk derültek ki a New York Times cikkéből, ami nem kis kavarodást okozhat Orbán Putyinnal való kapcsolatában. Szolnoknál ugyanis azt tanulja 1400 katona, hogyan állítsa meg a betörő oroszokat, ha netán
FELSÉGJELZÉS NÉLKÜLI OROSZ EGYSÉGEK HATOLNÁNAK BE KELET-EURÓPÁBA, ILLETVE A BALTIKUMBA!

 

A gyakorlatban amerikai, magyar, román és bolgár katonák két héten át azt gyakorolják, miként kell műveleteket végrehajtani a fenti esetben, a helyi ellenállási csoportok támogatására.

 
A gyakorlat célja a hibrid hadviselésre való felkészülés, ezért  a parancsnokok, térképek és iránytűk segítségével négy fal közt azt gyakorolják, hogy mi a teendő akkor, ha az oroszok megbénítják a szövetségesek legkorszerűbb, műhold vezérelte csapásmérő erőit. E mellett a  kommandósok titkos felderítő küldetéseket próbálnak, például, hogy hogyan kell becserkészni lehetséges célpontokat és értesítéseket eljuttatni a helyi erőkhöz. A szolnoki gyakorlatban  az volt a feladat, hogy katonákat csempésszenek az ellenséges vonalak mögé, illetve észrevétlenül kivigyék onnan őket.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top